Česta pitanja

Kako se registrirati?

Online podsjetnik ima vrlo jednostavan mehanizam registracije. Dovoljno je upisati email adresu i odabrati sigurnu lozinku. Nakon registracije odmah možeš početi s korištenjem web aplikacije Online podsjetnik i zabilježiti svoje dnevne zadatke.

Zašto se moram registrirati na Online podsjetnik?

Registracija je obavezan proces kako bi svaki korisnik imao jedinstveni račun i pristup vlastitim upisanim podacima. Korisnički račun je također bitan za korištenje Android i iOs aplikacije koja će uskoro biti dostupna.

Koliko se naplaćuje?

Online podsjetnik je besplatan i uvijek će takav ostati. Ne postoji mjesečna pretplata i skrivene naknade za korištenje. Sve funkcionalnosti podsjetnika su dostupne svim korisnicima.

Koliko zadataka mogu unijeti?

U Online podsjetnik možeš unijeti neograničen broj zadataka na svom korisničkom računu. Kako bi imao pristup svim zadacima nakon što ih obaviš preporučamo da zadatke ne brišeš s korisničkog računa već ih označiš kao obavljeno. Nakon brisanja zadataka nemoguće im je više pristupiti.

Kako unijeti novi zadatak?

Nakon izvršene prijave online podsjetnik automatski preusmjeri u korisničku aplikaciju. Potrebno je upisati naziv zadatka, datum (rok izrade) i detaljniji opis. Klikom na UPIS upisan je novi zadatak. Naziv je jedini obavezan podatak za unos. Ukoliko se ne unese datum zabilježit će se današnji datum.

Kako izbrisati ili deaktivirati zadatak?

Pored svakog naslova zadatka postoji zelena kvačica i crveni X znak. Za deaktivaciju (obavljanje) zadataka potrebno je kliknuti na zelenu kvačicu. Kako bi zadatak potpuno izbrisao iz korisničke aplikacije potrebno je kliknuti na crveni X znak (ovu operaciju nije moguće poništiti).

Mogu li preuzeti mobilnu aplikaciju?

Online podsjetnik trenutno nije dostupan u obliku aplikacije. Kada mobilna aplikacije bude dostupna obavijestit ćemo sve korisnike putem email adrese koja je upisana kod registracije.